Plugin
DSVT (Dual Smart Virtual Thermostat)
DSVT_HMV (Dual Smart Virtual Thermostat + HMV)
DSVT_HMV_TEMP (Dual Smart Virtual Thermostat + HMV + Temp valve)

Ez a plug-in a Domoticz 2022.1 és 2022.2 verzióval valamint a 2023.2 verzióval lett tesztelve (2023 változott az API).

2022.1, 2022.2 verzió letőltése:

a plugins/DSVT_HMV_TEMP kövtárba http://openwrt.szelessavalapitvany.hu/smarthome/OpenWrt_21/DSVT_HMV_TEMP/plugin.py

a domoticz/www/templates könvtárba http://openwrt.szelessavalapitvany.hu/smarthome/OpenWrt_21/DSVT_HMV_TEMP/viewer/DSVT_HMV_vezerlo.html és http://openwrt.szelessavalapitvany.hu/smarthome/OpenWrt_21/DSVT_HMV_TEMP/viewer/dsvt_hmv_viewer.js
(linken jobb egérgomb, letőltés másként, hogy ne az ablakba nyissa meg a tartalmat)

Ez a plugin megegyezik a DSVT_HMV pluginnel, a különbség abban van, hogy alakalmas két kör külön-külön előre menőhömérséklet szabályozására motoros keverőszelepek vezérlésével, a DSVT_HMV leíráss itt.

DSV_HMV_TEMP_setup.png

A fűtés hömérséklet vezérlés abban tér el a már bemutatott rendszerektől, hogy külön szabályozhatunk egy kört a padló és a radiátoros fűtés eltérő hőmérséklet igényéhez.

A vegyes beállításoknál körönként beállííthatunk minimum és maximum hőmérsékletet, azen belűl a rendszer a fütési gény alapján szabállyozza az aktuális hőmérsékletet. Az előremenő hiszterézis értékkel szabályozható a hőmérséklet állítás dinamizmusa, azaz az ellőremenő hömérséklet célértéke +- hiszterézis eltérés felett vezérli a motoros szelepeket azok idő előtti elhasználódásának elkerűlése érdekébe.

DSV_HMV_TEMP_setup2.png

Napkollektor vezérlő
Automata redöny vezérlés
Jelenlét alapú kapcsoló