A "mühelyben" dolgozunk!

További információk: www.szelessavmuhely.hu


Márkafüggetlen rendszer, a pénztárcádért 10-25% megtakarítás

A hőmérséklet automatikus szabályozásával, amely a helyiségben tartózkodó személyek jelenlétét és az aktuális időjárási körülményeket is figyelembe veszi, valamint a fűtési és hűtési rendszerek, továbbá az automatikus redőnyvezérlés kifinomultabb koordinációjával, optimalizálható a belső hőmérséklet és növelhető az energetikai hatékonyság.

 

Elektrifikáció.jpeg

(Rezsi)flexibilitás

Egyetlen gombnyomással szabályozható, hogy az épp aktuális energiaárak függvényében – gáz és elektromos áram – melyik rendszer hűtse vagy éppen fűtse a házat. A rendszer szinte minden lehetséges kihívásra kínál megoldást, így komplexitásával lehetővé teszi az eddig önállóan működő egységek integrált vezérlését. Dinamikusan választhatunk az aktuális igények és a technikai lehetőségek határain belül az egyes berendezések üzemeltetése között, főként a magasfokú komfort fenntartását szem előtt tartva, és mindemellett elsősorban az energiahatékonyságra összpontosítva.

 

Márkafüggetlenség

markafuggetlenseg.webpA rendszer rendkívüli nyitottságot és rugalmasságot biztosít, lehetővé téve bármely pillanatban a könnyű komponens-illesztést vagy -cserét az igények változásával és a technológia fejlődésével. Az eszközöket a külső vezérlésre kialakított interfészek segítségével kezeljük, így megőrizve a gyári garanciát. Ennek köszönhetően a későbbiek során könnyedén cserélhetjük ezeket más, funkcionalitásban megegyező berendezésekre, anélkül hogy speciális telepítési vagy konfigurációs feladatokat kellene elvégezni.

 

Openwrt_router_mobil.png

Azonnali telepíthetőség, építkezés nélkül

A rendszer vezeték nélküli adatátvitelre épül (Wi-Fi) mind az információkat gyűjtő szenzorok, mind a berendezéskét kapcsoló relék esetében, így nem kell falakat vésni, vezetékeket szerelni a telepítéshez, üzemeltetéshez. Ez a későbbi módosításokat is nagyban megkönnyíti.

 

 

 

Elérhető funkciók

Fűtés-hűtés használati melegvíz, puffer vezérlés

Az okos otthon szoftver lehetővé teszi a fűtés rendszerének intelligens vezérlését. A felhasználók könnyedén beállíthatják a hőmérsékletet és az időzítéseket az egyes helyiségekben, optimalizálva ezzel a fűtési rendszert és csökkentve az energiafelhasználást. (bővebben)

 

Jelenlét érzékelés alapú kapcsolás

Az okos otthon rendszer érzékeli a lakók jelenlétét a helyiségekben. Amikor senki sem tartózkodik egy adott helyiségben, automatikusan kikapcsolja a fényeket, lezárja az elektromos berendezéseket és energiát takarít meg. (bővebben)

 

Automatikus redőnyvezérlés

A szoftver lehetővé teszi a redőnyök automatikus vezérlését. Beállítható, hogy a redőnyök mikor nyíljanak vagy záródjanak az időjárás, a nap szak vagy a felhasználó preferenciái szerint. Ez nemcsak kényelmet és kényelmes vezérlést biztosít, hanem hozzájárul az energiahatékonysághoz is.(bővebben)

 

A napkollektor vezérlése

A napkollektor vezérlése egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a napenergia hasznosítását a melegvíz előállításához vagy fűtéshez. Az alapvető funkciója az, hogy optimalizálja a napkollektorok teljesítményét és hatékonyságát a lehető legjobb eredmény érdekében. (bővebben)